Ocho Macho koncert a Barba Negra Trackben

megjelenés:
2014-06-30 15:27:12

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 962

Vedd meg a jegyed kedvezményesen MOST!

Július 11-én 19 órától világraszóló nagy bulival készül a Barba Negra Tackben az Ocho Macho együttes. Már egy egész ország tudja, hogy milyen "Jó, jó, jó" nekik, azonban az új lemez megjelenésével további remek slágergyanús dalokat is megismerhetünk.

De Puta Madre! – jegyzi meg az Ocho Macho új lemeze címében, a magyarul kevéssé publikumbarát, mindazonáltal közszájon forgó szófordulatot. Mint kiderült, a srácok spanyol cimborái általában így méltatták a magyar sörök nyújtotta élményt – innen a cím. Az idén 10 éves latino-ska-reggae-punk-pop társulat tradícióihoz híven, az új album egyaránt rejt angol és magyar nyelven született számokat, melyek közül nyilván jó párat műsorra is tűznek július 11-én a Track színpadán. Az Ocho Macho dimenziójában találkozik a mediterrán jovialitás Közép-Kelet-Európa fanyarságával mindez karibi miliőbe ágyazva – lássuk be: ideális egyveleg egy jóféle, életigenlő, nyár esti megmozduláshoz.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i