Freddie: Lélekbúvár - Országos koncertturné

megjelenés:
2024-09-27 10:04:10

napi megtekintések: 12

megtekintések száma: 12

Mozgalmas ősz elé néz a „2024-es esztendő énekese”, Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. Előbb egy számára igencsak megtisztelő felkérésnek kell eleget tennie, hiszen október 26-án vendégként lép fel a Charlie 77 koncerten a Papp László Arénában. Másrészt november végétől saját zenekarával egy több várost érintő, országos koncertturnéra indul, a sorozatnak a „Lélekbúvár” címet adta.  


Freddie a tervek szerint 20 állomásos turnéval valami igazán különlegeset szeretne nyújtani a közönségének. 


Legismertebb dalait és új szerzeményeit is letisztultabb formátumban, egyedi hangszereléssel, éppen ezért talán személyesebb hangvételben adja majd elő. Célja, hogy műsora egyfajta zenei gyógyírként szolgáljon a mindennapok rohanásában megfáradt hallgatók számára.


Freddie-dalszövegek itt.

 

„Nagyon bensőséges, intim műsor, melyet az emberek akár csukott szemmel is élvezhetnek.  A mély mondanivalóval bíró, sok esetben lélekszaggató, blues-zal átitatott dalok által én is, a történetem és a gondolataim is jobban megismerhetővé válnak”


– mondja Freddie a programról.




Az énekes ígérete szerint a turné során minden egyes koncert különbözik majd a többitől, hiszen minden város, illetve az ottani nézőtéren ülő helyi közönség eleve más és más hangulatot ad majd a fellépéseknek.


Freddie karrierje az Eurovíziós Dalfesztiválon való szereplése óta töretlen, azóta számos slágerrel örvendeztette meg rajongóit. Ő lett az év legsokoldalúbb előadója, miután elsöprő sikert aratott a Sztárban Sztár 2018-as évadában. Idén év elején megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című televíziós műsort,  valamint a Petőfi Zenei-díj átadásakor ő vehette át az Év énekesének  járó elismerést. .

 

A mostani turné egy újabb bizonyíték arra, hogy Freddie folyamatosan keresi az új lehetőségeket, hogy még mélyebb és szorosabb kapcsolatot alakítson ki rajongóival.




Youtube linkek


Velem a világ - https://youtu.be/xMs1Jsc4Y34?si=ZcUcesI3rP6StDHV

Csodák - https://youtu.be/EvCOr0gOISY?si=kLpUKkCOkfrtaOOV

Pioneer - https://youtu.be/bT2DcpqvorI?si=JgIXHkWjorByhgTH

Mary Joe - https://youtu.be/OFetWQmfXvI?si=OGf_w7_ZsuzcxxQP


A turné állomásai:

 

November

24-Eger

30-Tatabánya

Január

03-Miskolc

10-Nagykanizsa

11-Gyömrő

17-Mosonmagyaróvár

19-Zalaegerszeg

21-Budapest, Sugár Mozi

24-Szolnok

26-Vác

31-Szeged

 

Február

02-Szekszárd

07-Kiskunmajsa

14-Győr

21-Cegléd

 

Március

05-Nyírbátor

07-Baja

08-Debrecen

14-Békés

26-Paks

 

 

Fotók: Freddie

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i