Októberben megérkezik a Csárdáskirálynő nagyoperett Egerbe

megjelenés:
2024-10-15 07:56:36

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 15

A hirtelen jött szeptemberi hideg miatt elmaradt szabadtéri Csárdáskirálynő előadást az egri Gárdonyi Géza Színház fogadta be, a legendás történet október 18-án elevenedik meg a történelmi város teátrumában.


A nem csak borairól, de vivid kulturális életéről is híres északi csodaváros, mint hős harcok, és megannyi legenda helyszíne, kedvenc városi színházában kel most életre egy ugyancsak hazai büszkeség, a több mint száz éve utánozhatatlanul sikeres operett egyik legszebb meséje. A műfaj rajongói a nyárutón elmaradt alkalmat pótolva, október 18-án örülhetnek, hiszen ezen a péntek estén elevenedik meg látványos díszletben a rendkívüli karrierjét csodagyerekként kezdő, később pedig nemzetközi hírű zeneszerzőnkké avanzsált Kálmán Imre méltán legnépszerűbb műve, a Csárdáskirálynő. 


A jövőre már ősbemutatójának 110 éves évfordulóját ünneplő darab fülbemászó, örök klasszikus dalai, többek között A lyányok, a lyányok, a Te rongyos élet, vagy a Húzzad csak kivilágos virradatig töltik majd meg az 1904 óta működő városi teátrum sokat látott épületét, egy szimfonikus nagyzenekar, valamint a Rátonyi Róbert Színház csaknem 30 művésze, és az egykori nagy elődök, Nyári Antal, vagy a hajdani budapesti bemutató sztárja, id. Latabár Árpád nyomdokaiban, olyan hazai operett csillagok közreműködésével, mint Kállay Bori, Faragó András, vagy éppen Virágh József. Éljük át együtt ezt a nem mindennapi zenei időutazást a magával ragadó, történelmi borvidék legromantikusabb városában!


Történelem a történelemben - találkozzunk ősszel is Egerben!


Új helyszín: Gárdonyi Géza Színház (3300 Eger, Hatvani kapu tér 4.)

Új időpont: 2024.10.18. 19:00


A már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra!


További infó és jegyvásárlás:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/csardaskiralyno-nagyoperett-eger-marai-szabadteri-szinpad-1412617/performance.html


Jegyek még korlátozott számban kaphatóak a helyszínen és a Tourinform irodában is!

 

Fotó: Gárdonyi Géza Színház

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i