Veszélyzóna lesz az Akvárium: Paulina és zenekara koncertjén minden érzelmet kiadhatunk magunkból

megjelenés:
2024-10-15 22:51:59

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 8

November 2-án veszi be az Akvárium színpadát a Paulina produkció: a Veszélyzóna nevű estén mindenkit várnak, aki szeretné kitombolni magából az érzéseit.

 

Paulina-dalszövegek itt.


„Nagyon fontos koncert ez nekünk, hiszen végre az Akváriumban lépünk fel, ami az egyik legjobb helyszín a belváros szívében” – fogalmazott Paulina. 


Annak, hogy miért ez lett az esemény neve, több oka is van, a fiatal énekesnő erről is mesélt: „Előfordult már, hogy egymásnak ütköztünk a színpadon, mert tényleg olyan elképesztő energiák mozgatnak minket, hogy kár lenne tagadni: veszélyesek vagyunk önmagunkra. Ilyen intenzíven játszani és annyi érzelmet átadni, ahogy és amennyit mi minden egyes fellépésen szoktunk, szintén veszélyes, kellő mentális felkészültséget igényel, egyfajta átszellemülést és sok-sok beszélgetést is.”

 

Nem az önveszélyesség az egyetlen, ami miatt találó a név


„Olyan felszabadult, euforikus hangulat uralkodik a Paulina produkció koncertjein, hogy kiakadnak az érzelmi potméterek. Éppen ezért lett Veszélyzóna: olyan helyre sétál majd be, aki velünk tart november 2-án, ahol minden érzelem teret nyerhet, mindent ki lehet adni magunkból. 


Maxon nevetünk, mosolygunk, táncolunk és sírunk majd, minden pillanatát átéljük és kiélvezzük az estének. Az biztos, hogy mi ezer százalékot teszünk bele”


– fogalmazott Paulina. „Gondolkodtam rajta, hogy legyen-e dress code, de a sárga-feketével nem biztos, hogy darázsfészekké szeretnénk változtatni az Akváriumot, emellett nem akarom megmondani az embereknek, hogy mit vegyenek fel. Viszont akinek van kedve, nyugodtan öltözzön majd az eseményhez illően, annak csak örülünk” – mesélte Paulina.

 

Elő hát minden rejtett vagy felszínen fortyogó érzelemmel és a vállalkozó kedvűeknek a veszélyzónához passzoló ruhákkal: november 2-án kiakaszthatjuk az érzelmi potmétereket az Akvárium Nagyhalljában.

 

Esemény itt.

Jegyek itt.

 

 

Fotó: Paulina

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i