Hangfoglaló Program: induló előadói pályázat

megjelenés:
2024-10-19 12:26:53

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 14

Emlékeztető: október 25. éjfélig várják feltörekvő zenekarok és előadók pályázatait az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium felhívására.

 

Ha még nem álltál neki, ideje elkezdened


Még van lehetőséged benyújtani az Induló előadói pályázatot. A teljes kiírást ezen a linken, a kitölhető adatlapot itt éred el.

 

Pályázat itt.

Néhány hasznos segédanyag a kitöltéshez


- kitöltési útmutató az NKA portálon való regisztrációhoz; ha még nem regisztráltál, érdemes a beadási határidő előtt legalább 5 munkanappal elvégezned a folyamatot.

- segédlet betétlap konvertálásához ezen a linken a "Dokumentumok" bekezdés alatt.

- a pályázattal kapcsolatos további kérdésekkel az NKA munkatársaihoz is fordulhatsz az itt megadott elérhetőségeken.


Mentortalálkozó a 2023/24-es évad támogatott produkcióinak részvételével.

Fotó: Csákvári Zsigmond

 

Még egy érv a pályázás mellett


Az anyagi támogatáson túl a szakmai előrelépésben is segíthet az Induló előadói program. A nyertes pályázók a Hangfoglaló Programiroda szakmai támogatása és a mentoruktól kapott folyamatos útmutatás mellett mentortalálkozókon is részt vehetnek, ahol a projektek nyomonkövetésén túl hasznos tippeket kapnak a lebonyolításhoz és az elszámoláshoz.

 

Nemrég lezajlott az aktuális évad harmadik mentortalálkozója, melynek keretében a támogatását elnyert előadók és zenekarok, illetve mentoraik részletesen beszámoltak a nyári NKA - Hangfoglaló Fesztivál Roadshow során szerzett tapasztalataikról, valamint a pályázati programot érintő aktualitásaikról. 


Ezt követően Hornyák Erika, az NKA elszámoltatási referense tartott tájékoztatót a pályázati elszámolás kritériumairól. A produkcióknak lehetőségük volt kérdezni a Kollégiumot és a Programirodát képviselő munkatársaktól, egyeztetés zajlott számos egyéb szakmai kérdésben is.

 


Kiemelt kép: illusztráció/Freepik

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i