Az 50 éves Edda Gödöllőn koncertezik

megjelenés:
2024-10-22 19:59:14

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 9

Utánozhatatlan sikere volt az Edda Művek fél évszázados jubileumi nagykoncertjének tavasszal az Arénában, így érthető, hogy a sztori nem állt meg egyetlen fővárosi ünneplésnél – az igencsak kerek évforduló egyértelműen teljes turnét kívánt, az állomások sorában pedig 


október 26-án Gödöllő következik: Pataky Attila és csapata életművének megunhatatlan, örökzöld rockdalai ezúttal a MATE Sportcsarnokban csendülnek majd fel.


Edda-dalszövegek itt.


Hiszen az Eddát lehet szeretni, vagy nem szeretni, de az tagadhatatlan, hogy legendás nótákat, sőt mi több, rockhimnuszokat, és mindenki által ismert slágereket ajándékoztak a rockzene kedvelőinek – olyan örökérvényű dalokat, amiket akár ötven éve nem tudunk kiverni a fejünkből – hiszen nekünk, rólunk szólnak. A jubileumi országjárás gödöllői állomása pedig éppen ilyen felejthetetlen dallamokkal lesz tele, hiszen bőségesen van mit megidézni fél évszázad alkotásából, emlékeiből: 


a Hűtlen, az Éjjel érkezem, a Szálljunk fel, vagy a Gyere őrült – egytől egyig olyan kultikus darabjai a magyar rockzene aranykorának, amit minden hazai rockrajongó fejből fúj.


Októberben idézzük meg a legnagyobb Edda érákat együtt - dúdoljuk a fülbemászó bluesokat, könnyezzük meg a szívszorító lírákat, balladákat, eposzokat, és örüljünk egymásnak a történelmet írt miskolci zenekar legpörgősebb muzsikáival.


Ugye, hogy mennyi féle Edda érzés létezik? Pont ahány félék mi, emberek vagyunk. És ez az Edda 50 éves titka.


Találkozunk Gödöllőn!


Előzenekarként a Pataky Művek játszik 19:00-tól

Időpont: 2024. október 26., szombat 20:00

Helyszín: Gödöllő, MATE Sportcsarnok


További infók és jegyvásárlás:

https://www.facebook.com/events/1868550353622287

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/edda-muvek-50-turne-24-goedoello-mate-sportcsarnok-637400/event.html






 

Fotók: Edda

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i