Már csak pár nap és kezdődik a SZIN!

megjelenés:
2014-08-24 10:18:26

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 922

Már csak pár nap és kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok, mely augusztus 26-án 0. nappal és a világ egyik legnépszerűbb drum and bass formációjával indul!

Kevesebb mint egy hét és kezdetét veszi az 5 nap alatt 90 zenekart, valamint 80 dj-t felvonultató Szegedi Ifjúsági Napok. A fesztivál 0. napjának világsztárja a drum and bass-t, a rockot és az elektronikus zenét ötvöző Pendulum formációja lesz. A 0. nap erősségét jelzi, hogy a Pendulum mellett fellép még többek között a 30Y, a Honeybeast, az Ocho Macho, a Bohemian Betyars, valamint az ÁRKÁD Party Aréna dj sztárjaként Bárány Attila és Sterbinszky is.

A 6 színpad azonban igazán SZINes zenei élményt kínál a fesztivál minden napján. A külföldi fellépők közül velünk lesz még a brit Example, az osztrák Russkaja, a népszerű francia dj,  Quentin Mosimann, a hazai együttesek közül a Punnany Massif, a Magna Cum Laude, a Quimby, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, az Irie Maffia, a Brains, a Kiscsillag, a Csík Zenekar, a Paddy And The Rats, a dj-k közül pedig Andro, Metzker Viktória, Nigel Stately és még sokan mások!

Az idei Szegedi Ifjúsági Napok zenei programja teljes. Az 5 nap alatt 6 színpadon mintegy 170 fellépőt nézhetünk és hallgathatunk majd meg. A zenei helyszínek között természetesen ott lesz az elmaradhatatlan Silent Disco is, melynek pontos programja a Medence Színpad kínálatában található meg 23 órai kezdettel. A Silent Disco előtti időszak azoknak kedvez majd, akik napközben is szeretnék élvezni az igényes elektronikus zenét, hiszen már délelőtt 11 órától, egész napos bulival várnak mindenkit a stílus nagyágyúi. 

További információkért érdemes figyelni a SZIN weboldalát és Facebook oldalát!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i