Jazz és Bor Gyöngyösön - 2014. október 4-én

JAZZ és BOR nyárzáró fesztivál Gyöngyösön - ÚJ IDŐPONT október 4.

megjelenés:
2014-09-23 10:01:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1296

A múltkor közbeszólt az időjárás, de most már nem állhat semmi a jókedv útjába. Új időpontban, október 4-én kerül másodszor megrendezésre a hagyományteremtő Jazz és Bor fesztivál Gyöngyösön.A rendezvényen számos borkülönlegesség mellett látványos és nagyszerű zenei produkciók várják a látogatókat.Az idén indult rendezvénysorozat nyárzáró rendezvényének a Gyöngyös szívében található Mátrai Borok Háza ad otthont.
A különlegesnek ígérkező eseményen Big Bandeké a főszerep. Két nagyszerű formáció gondoskodik a fantasztikus hangulatról, a Coda Nostra Big Band és a JunK zenekar.

"A rendezvény ötlete egy kellemes baráti beszélgetéssel indult, amelyben azon elmélkedtünk, hogy Gyöngyös a Mátra kapuja, de semmi olyan rendezvény nincs ami időszakosan élményt és programlehetőséget adna az embereknek, amelyre rendszeresen számíthatnak. Azon gondolkodtunk, hogy valami érték, igény - és hagyományteremtő dolgot hozzunk létre. Ekkor jött az ötlet, hogy a Jazz és a bor mindkettő igényes és értékes dolog, akkor kapcsoljuk össze a kettőt egy ilyen rendezvénnyel."

A JunK egy 10 tagból álló funky különítmény. Koncertjeiken mindenki átéli azt az életérzést, amit a funky zene lendülete ad, amit a 4 főből álló fúvós szekcióval, percussion hangszerekkel, elektronikus hangzásokkal és vokálokkal felépített hangszerelés energiája nyújthat. A budapesti klubélet és fesztiválok aktív résztvevőjeként a 10 jóbarát mindig kitalál valamit, hogy koncertjeiket színesebbé, változatosabbá varázsolja.

A Coda Nostra Big Band 2008-ban alakult egy baráti társaságból. Az együtt zenélés örömén kívül, működésük lényegének tartjuk, hogy minél szélesebb réteggel ismertessék és kedveltessék meg a nagyzenekari jazz-t (big band).Repertoárukban a hagyományos swinges big band muzsika, a latin és modernebb jazz, funky és jazz-rock darabok egyaránt megtalálhatók.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i