Kövesd élőben! GIMME SHELTER – ADJ MENEDÉKET segélykoncertet szervez a Pünkösdi Szeretetszolgálat az Akvárium Klubban

megjelenés:
2014-11-04 20:23:37

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 931


Vedd meg a jegyed MOST!

2014. november 04-én a Pünkösdi Szeretetszolgálat Magyarország legnépszerűbb könnyűzenei előadóival az Akvárium Klubban megrendezi a GIMME SHELTER – ADJ MENEDÉKET című segélykoncertjét, melynek célja, egy ilyen menedéket nyújtó ház létrehozása.

A Koncert fellépői: Majka és Curtis, Király Viktor, Király Linda, New Level Empire, és Kállay Saunders András. Az est házigazdája: DJ Revolution.



Magyarországon ma átlagosan naponta 20 gyermeket bántalmaznak súlyosan a saját családjában, és minden 10. napon egy gyermek belehal a bántalmazásba. Önmagában is komoly számok, de ez a statisztika nem foglalja magában azokat a 14 év alatti gyerekeket, akik az öngyilkosságot választják, hogy így szabaduljanak ki a terrorból, - átlag heti 1 gyermek hal meg így, és becslések szerint minden ilyen esetre 10 öngyilkossági kísérlet jut.
 
A fizikai erőszakot rendszerint lelki terror előzi meg, így mire az élet egy adott családban horrorfilmé válik, a bántalmazottak már legtöbbször képtelenek Önállóan, külső segítség nélkül kiszabadulni a helyzetből és új életet teremteni önmaguk számára.
 
Ezekben az élethelyzetekben nyújtanak segítséget a Shelter – Házak (Védett Ház), olyan helyek, ahol a bántalmazott biztonságban lehet, a bántalmazó nem találja meg, és ott tartózkodása alatt lelki és fizikai segítséget, támogatást kap ahhoz, hogy egy önálló biztonságos életbe térhessen vissza.
 
Ön is „adhat menedéket”, támogatásával a 10918001-00000069-70570008 számlaszámon, a közleménybe írja be „Védett ház”

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i