Amikor a funky, a big band és a Daft Punk találkozik

megjelenés:
2015-05-28 13:02:29

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 890

Május 29-én este 20 fiatal elindul az A38 Hajóra, hogy együtt megmutassák milyen energia és lendület sugározhat egy igazi nagy csapatból, egy olyan újító bigband formációból ami a funky zenétől a Daft Punkig szárnyal a modern stílusok között.

Csatlakoz az eseményhez!

A közel 10 éve, 3 emberrel, egyetemi örömzenélésnek indult JUNK ma már 10 zenésszel áll színpadra minden koncerten és játssza a funk köré csoportosuló műfajok legnépszerűbb dalait, áthangszerelve és saját szerzeményekkel kiegészítve. Tavaly pedig valami olyanba kezdtek, ami egyedülálló Magyarországon, de Európában is csak kevesen próbálkoznak hasonlóval: egy 10 fős big band fúvós karral kiegészülve léptek színpadra 2014 őszén. A siker hangos volt, olyannyira, hogy idén már Tátrai Tibor is színpadra áll velük, a most következő koncerten pedig Barabás Lőrinc és Kozma Orsi lesz a rendhagyó és különleges formáció, azaz a JUNK BIG BAND vendége.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i