Las Vegasban ért véget a Miller Soundclash idei évada

megjelenés:
2015-11-12 20:27:52

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 933


A Miller Genuine Draft neve szinte már összeforrt az elektronikus zenével. Nem csoda, hiszen a márka nagykövetének választott Hardwell, akit a világ legnépszerűbb lemezlovasaként tartanak számon, mindent megtesz a szcéna népszerűsítéséért. Idén az ő fellépésével megkoronázott Miller Soundclash DJ versenyen, amelynek döntőjének Las Vegas adott otthont, ráadásul egy magyar duó is képviselte hazánkat. A több napos programsorozatot a Cosmopolitan Hotel luxusának feltérképezése után a DJ Mag TOP100 trónját jelenleg elfoglaló Hardwell hatalmas vegasi bulijával kezdték meg a fellépők. Az MGD vegasi hétvégéjén az interjúk és a felszerelkezés után kezdetét vette az egész napos showcase. A nap végére lassan ki is rajzolódott a szakmai zsűri fejében a sorrend, miszerint a bronzérmet Dj Rama kapta meg A tehetséges kanadai DJane Feelgoodsmalls nem fért fel a dobogó tetejére, hiszen azt a kolumbiai Augusto Yepes szerezte meg magának. A Loving Arms srácai az előkelő 4. pozíciót zsebelték be és elmondásuk szerint egy életre szóló élménnyel lettek gazdagabbak. 

„Amerikába turistaként kijutni is szerintünk hatalmas élmény, de így, hogy mi Miller Soundclash finalistáiként vehettünk részt, álomba illő élményekkel azonosítható.”

A fiúknak ezúton is gratulálunk!  

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i