Mujahid Zoli: Indulj el / Lift Me Up

megjelenés:
2016-04-08 08:59:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1058

Megjelent Mujahid Zoli legújabb dala, az Indulj el, amely angol verzióban a Lift Me Up címet kapta. A lendületes, magával ragadó dallamvilág, a pozitív dalszöveg és Zoli különleges orgánuma adják ennek a dalnak a teljességét. 

Zoli az alábbiakat mondta a dalokról:
„Indulj el - a legújabb saját szerzeményem, melyet egy felismerés ihletett, amiben túlságosan sokszor nem vagyunk elég bátrak ahhoz, hogy a saját megérzéseinkre hallgassunk, és fontos döntésekben merészen cselekedjünk. Nem figyelünk eléggé önmagunkra, a vágyainkat gyakran háttérbe szorítjuk, az álmainkat pedig meghagyjuk álomnak. A dalom legfontosabb üzenete az, hogy a boldog és kiegyensúlyozott életnek a kulcsa az önmegvalósítás és az önazonosság. Az újrakezdés lehetősége bármikor és bárki előtt adott tehát. Azt szeretném közvetíteni az "Indulj el" című dalon keresztül az embereknek, hogy merjenek tenni bátor lépéseket afelé, hogy megvalósulhassanak az álmai.” 

A dal angol verziója, a Lift Me Up itt hallgatható:



A Zeneszöveg beszélgetések Mujahid Zolival készült darabjának első része:


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i