Piramis évek szárnyán, a Révész – Závodi turné tovább folytatódik

megjelenés:
2016-05-05 14:03:16

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1042

Augusztus 12–én a Barba Negra Track színpadára lép a legendás Piramis együttes két ikonikus alakja, Révész Sándor és Závodi János, hogy elhozzák a nyár egyik legkülönlegesebb koncertélményét. Még fel sem ocsúdtunk az április 29-ei révületből, máris örömhírrel szolgálunk mindazoknak, akik győzték kivárni, hogy 10 év elteltével Révész Sándor újra rock színpadon álljon.  Az áprilisi extra gyorsan sold-out esemény és a szintén teltházas májusi koncert között örömmel jelentjük, hogy nem áll meg Révész Sándor - Závodi János kettőse, a Piramis évek névre keresztelt turné tovább szárnyal.
Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett sorozat hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Már az első koncerten bebizonyosodott, hogy a célkitűzést túlszárnyalva nem csak hiteles, de modern, ízig-vérig rock-soundon szólaltak meg a Révész-dalok és a sokak által várt Piramis szerzemények.

Képek: Perge Péter

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i