09.16. NYERJ PÁROS BELÉPŐT A HIPERKARMA PARKOS KONCERTJÉRE E HÉT PÉNTEKRE!

megjelenés:
2016-09-12 15:15:10

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 766

 

 

Nyerj páros jegyet a hiperkarma szeptember 16-ai koncertjére a Budapest Parkba!


Csupán annyi a dolgod, hogy helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre:


Mit ünnepel együtt a zenekar és a közönség ezen a koncerten? 


Küldd el válaszodat csütörtök 15.00-ig a zeneszoveg@zeneszoveg.hu címre, csütörtök este 18.00-kor sorsolunk, figyeld a Facebook oldalunkat!

 


 

hiperkarma dalszövegek a Zeneszövegen ide kattintva!


Bérczesi Robi adatlapja a Zeneszövegen itt!

 

Csatlakozz az eseményhez!


A hiperkarma legújabb videója a délibáb szövegét IDE kattintva találod.Szeptember 16-án Bérczesi Róbert, a hiperkarma frontembere nem csak legközelebbi barátaival és zenésztársaival, de kitartó közönségével is szeretné együtt ünnepelni negyvenedik születésnapját.

A sok hullámvölgyet és magaslatot megélt zenekar jövőre érkezik negyedik nagylemezével, aminek minőségére Robi eddigi életműve a garancia. Idén látott napvilágot a lemez első két dala: a szóbaszóhoz szövegvideó készült, a délibábhoz pedig az első infrahekkelt kamerával felvett magyar videóklip debütált, országos és vidéki rádiók toplistáin is megjelent.

Erre a különleges koncertre nem csak felfrissült látványvilággal, de a legújabbak mellett régebbi, ritkábban játszott dalokkal is készülnek.


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i