BAGOSSY BROTHERS COMPANY ÉS LÓCI JÁTSZIK ÜNNEP A PARKBAN!

megjelenés:
2018-06-13 20:42:46

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1149

A Bagossy Brothers Company július 26-i Parkos koncertjén a Lóci játszik alapozza majd meg a hangulatot.

A hazai zenei életbe gyakorlatilag egycsapásra berobbant erdélyi gyökerekkel rendelkező, s ezt a zenei világukban is megcsillantó, rendkívül őszinte és hiteles szerepléseivel is alátámasztó Bagossy Brothers Company fennállásának ötödik születésnapját ünnepli a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén. Torta, aranyeső, diszkóláz! 

A 2013 óta létező gyergyószentmiklósi Bagossy Brothers Company fő csapásiránya a dallamos indie, alternatív és folk stílusok, mindez igazi "telitorokbólüvöltős" szövegekkel fűszerezve. A zenekar fiatal kora ellenére olyan himnuszokat tudhat magáénak, mint a Van egy ház, a Vakít a kék vagy a legutóbbi, Valahol itt című slágerük. Nagy sikerrel léptek már fel a legfontosabb magyar- és erdélyi fesztiválokon, klubokban, a közönség szeretete mellett pedig a szakma elismerését is kivívták: a Nagy-szín-pad tehetségmutató döntőjéig meneteltek, tavaly pedig Fonogram-díjra és Petőfi Zenei Díjra is jelölték őket.

 

BAGOSSY BROTHERS COMPANY DALSZÖVEGEK ITT!


 

LÓCI JÁTSZIK DALSZÖVEGEK ITT!


 

FIGYELD A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT, MERT PÁROS BELÉPŐT SORSOLUNK A BUDAPEST PARKOS KONCERTRE.


 

KÖVESS INSTÁN IS, MERT OTT IS JÁTSZUNK MAJD!


 

Facebook esemény itt.



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i