Interjú a New Friend Request frontemberével

megjelenés:
2020-12-01 09:26:08

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 712

Nem éppen vidám címet kapott az új lemez. Miért ezt a nevet adtátok neki, mire akartok utalni vele?

A lemez hétköznapi életben előforduló emberi problémákat boncolgat, amik általában mindenkinél jelen vannak, de nem feltétlenül beszélnek róluk előadók a dalaikban. Ennek oka, hogy ezek sokszor privát élmények, amikről lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy nem feltétlen nagyközönség elé való gondolatok. Én úgy érzem, hogy fontos problémák, és szégyenérzet nélkül lehet róluk őszintén beszélni, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnénk. 
A borús cím abszolút szimbolikus, nem lehangolni szeretnénk a hallgatókat. Reményeim szerint ez a lemez sokkal inkább segít felállni a padlóról, érzékelteti, hogy senki sincs egyedül a problémáival, és megfogja a kezét a hasonló cipőben járóknak.

Milyen témák ezek, amikről szó esik? 

A lemez tényleg széles spektrumon mozog, az „egyszerű” szerelmi csalódásoktól egészen az öngyilkosság bizarr gondolatáig terjedően. Ezek persze mind az én szemszögemből, vagy az általam megélt élethelyzetekből merítve jelennek meg, hiszen a dalaink egyik alapja, hogy csak személyes gondolatokból születnek. Teret kapnak olyan jellegű témák is – közreműködők megtámogatásával – mint mások becsmérlése, a magánnyal való küzdelem, megcsalás vagy bizalmatlanság. 

 OLVASD TOVÁBB ITT
 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i