Megjelent a The Rolling Stones új albuma, a Hackney Diamonds

megjelenés:
2023-10-23 10:04:02

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 216

18 év várakozás után vadiúj stúdióalbummal jelentkezett a The Rolling Stones: a HACKNEY DIAMONDS elnevezésű korong október 20-tól világszerte elérhető.

 

A Hackney Diamonds is a Stones nagyságát igazolja: a kritikusok már most az elmúlt évtizedek egyik legjobb Stones-albumaként hivatkoznak rá.



 

A kiadvány 12 számot sorakoztat fel. A dalokat a világ különböző pontjain vették fel, többek között a Henson Recording Studiosban, Los Angelesben; a Metropolis Studiosban, Londonban; a Sanctuary Studiosban, a Bahama-szigetek fővárosában; az Electric Lady Studiosban, valamint a The Hit Factory/Germano Studiosban, New Yorkban.

 

A Mess It Upban a néhai Charlie Watts játéka varázsolja el a hallgatókat. A Live By The Swordban is hallhatjuk a zenészt Bill Wyman mellett, aki egykor a Stones basszusgitárosaként erősítette a csapatot. 


A Sweet Sounds of Heavent Lady Gaga bravúros énekhangja és Stevie Wonder zongorajátéka teszi teljessé. A lemezen továbbá Elton John és Paul McCartney is feltűnnek.






A HACKNEY DIAMONDS DALAI:

 

ANGRY

GET CLOSE

DEPENDING ON YOU

BITE MY HEAD OFF

WHOLE WIDE WORLD

DREAMY SKIES

MESS IT UP

LIVE BY THE SWORD

DRIVING ME TOO HARD

TELL ME STRAIGHT

SWEET SOUNDS OF HEAVEN

ROLLING STONE BLUES

 

Hogy mit képvisel a legendás csapat legújabb albumával? Erőt és reflexiót: a punkzene korszakát idézik, ugyanakkor az érzelmekkel teli gospel magávalragadó hangulata is szimbolikus eszközük, amivel arra mutatnak rá, hogyan lehet az életet gazdagabbá tenni. Ez az együttes figyelemre méltó, 60 éves útjának csúcsa, és ez az út még korántsem ért véget.

 

A Hackney Diamonds a The Rolling Stones első olyan albuma, amelyet a Grammy-díjas zenésszel és producerrel, Andrew Watt-tal készítettek közösen.




 

Fotók: The Rolling Stones/Mark Seliger

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i