Sunrise Circus

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1369

dalok száma: 0

leírás:

2008 óta létezik a négytagú székesfehérvári Sunrise Circus együttes, amely magát szimplán csak snobressive rockzeneként jellemzi.

bio:

Ebből könnyedén kiderül, hogy a zenekar alapvetően progresszív rockot játszik, de itt-ott fellelhető benne némi kísérletezgetés illetve pszichedelikus hatások is. Az első stúdiófelvételük a Lángoló Gi... bővebben
Ebből könnyedén kiderül, hogy a zenekar alapvetően progresszív rockot játszik, de itt-ott fellelhető benne némi kísérletezgetés illetve pszichedelikus hatások is. Az első stúdiófelvételük a Lángoló Gitárokon debütál, és a négyszámos In Progress összes dalához kaptunk egy rövid megszólalást, kivételesen azonban most nem az együttes beszél a saját zenéjéről, hanem olyan külső szemlélők, mint a szomszéd néni, egy másik együttes tagja, akivel közös próbatermük van, egy pultos illetve egy mezei zenehallgató, aki egyszer elcsípte őket élőben. A Sunrise Circus bemutatkozó EP-je a hajtás után.

Forrás: lángológitárok
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i