2023-ban újra ZamJam Zamárdiban

megjelenés:
2022-11-30 11:46:29

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 397

Az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay mellett többek közt Presser Gábor, Bródy János, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Demjén Ferenc is fellép a II. ZamJam Fesztiválon Zamárdiban. A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17 órától elérhető.


ILYEN VOLT AZ ELSŐ ZAMJAM 2022-BEN! NÉZD MEG TUDÓSÍTÁSUNKAT ITT.





Új színfolttal, új fesztivállal bővült idén nyáron nemcsak Zamárdi, de a MOL Nagyon Balaton kínálata is. 2023-ban újra elindul 


a ZamJam, amely feladatának tekinti, hogy a balatoni turistáknak megmutassa Zamárdi ismert és rejtett kincseit.


A háromnapos esemény fő helyszínén idén is minden idők legfontosabb dalai szólalnak meg, élő legendák tolmácsolásában.

 

 

A nyitónapon, július 27-én a Budapest Bár nyitja a ZamJam-et


Sok-sok vendég énekessel, majd ugyanezen a színpadon Bródy János fellépését a Csík Zenekar, Karácsony János és Presser Gábor közös koncertje követi.





Fenyő Miklós és Szikora Róbert ugyanazon az estén Zamárdiban

 

Másnap több generáció álma válik valóra, hiszen a ‘80-as, ‘90-es évek legnagyobb sztárjai zenélnek egy színpadon. A Hungária együttes alapítója, Fenyő Miklós jó ideje saját projekttel koncertezik, a nevéhez köthető legnagyobb rock and roll slágerekkel. Szikora Róbert pedig, amióta kiszállt a Hungáriából, a négy évtizede töretlenül sikeres R-Go frontembere. Ritka az az esemény, ahol ez a két legenda egyazon este lép színpadra! Július 28-án Zamárdiban ez is megtörténik


a házigazda pedig a korszak műsorvezető-dj legendája, B. Tóth László lesz. 





Demjén Ferenc gigakoncertje zárja a ZamJam-et

 

A záró nap ugyancsak megdobogtatja majd sokak szívét, hiszen a Váczi Eszter és a Quartet után az egyik legnagyobb élő legenda, Demjén Ferenc ad koncertet. 


A nap zárásaként pedig az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay lép fel.


Jó hír, hogy ezúttal a koncertek után hajnal 3-ig tart nyitva a ZamJam, ahol 27-én a Jazzkovács és 28-án a GetFunky a balatoni nyár legnagyobb slágereivel várja a közönséget.


A kedvezményes jegyelővétel november 29-én 17:00 órakor indult ezen az oldalon.


Ilyen volt tavaly a ZamJam




 

- Nagy sikerrel debütált idén nyáron a ZamJam városunkban. Ez az első olyan esemény, amely túl azon, hogy hazai- és világsztárokat vonultat fel Zamárdiban, abban is sikeres, hogy a helyi teraszok, éttermek kínálatát is színesebbé teszi. Öröm volt látni idén, ahogyan az itt lakók és az itt nyaralók is szívükbe zárták a fesztivált. A szervező VOLT Produkció csapatával együtt az ideihez hasonlóan jövőre is azt tervezzük, hogy túrákat, sportversenyeket szervezünk közösen, a kilátónál és a Balaton partján pedig jazz-koncertekkel, irodalmi programokkal várjuk a közönséget - mondta el Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere.

 



Fotók: ZamJam hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i